Vakıflar Ortaokulu’nda Kariyer Günleri

llkini gerçekleştirdiğimiz ‘Vakıflar Ortaokulu Kariyer Günleri’ etkinliği kapsamında çeşitli meslek sahiplerini çevrim içi ve yüz yüze olacak şekilde 8. Sınıf öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin sınav sürecinde yaşadıklarına ışık tutması, hedeflerine ilerleme yolunda onlara yardımcı olması, farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları, merak ettiklerini sormaları ve en önemlisi kendilerine inanmaları yönünde adım atılması niyetiyle ve inancıyla öğrencilerimizin bu anlamda da yanındayız.

22.12.2023 106

Konuğumuz Diş Hekimi Sayın Mehmet ÖĞÜT. Kendisi aynı zamanda okul müdür yardımcımız Bahar ÖZHAN TAN’ın ilk öğrencilerinden. Bizlerle kendi öğrencilik sürecinde yaşadıklarını, korkularıyla nasıl yüzleşip üzerine gittiğini, hedefine ulaşmak için vazgeçmeden ilerleyişini, diş hekimliği mesleğini, gerekli yeterlikleri ve kendi deneyimlerini bizlerle paylaştı. Davetimizi kabul edip değerli zamanını bize ayırdığı, içten ve yol gösterici anlatımı için kendisine teşekkür ediyor, mesleğinde başarılar diliyoruz.

Etkinliğin ardından öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz diş hekimliği hakkında bilgi veren broşürleri dağıttık ve öğrencilerimize meslek seçimi konusunda doğru karar almanın önemini hatırlattık. #vakıflarailesi

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023