Vakıflar Ortaokulu

Vizyon: Toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan ve nitelikli insan yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: İyi bir gelecek için okuyan, araştıran, sorgulayan öz güveni gelişmiş, hoşgörülü, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40-17.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vakiflarortao.meb.k12.tr

Adres - VAKIFLAR MAH. GAZİ ATATÜRK CAD. VAKIFLAR ORTA OKULU NO 53/6 ERGENE / TEKİRDAĞ

Yerleşim Yeri - Ergene ilçesi Vakıflar mah.

Ulaşım Her yarım saatte bir okul önünden, Ergene ilçe merkezine ve Çorlu otogara giden toplu taşıma araçları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 46 km. Ergene ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.